Min sæson 15/16

Røldal 4-stjernet FWQ marts 2015

Røldal 4-stjernet FWQ marts 2015

Mit navn er Malene Madsen og siden jeg fra barnsben fik ski på fødderne, har jeg ikke ville have dem af. Jeg er tidligere alpin landsholdsløber og har prydet karrieren med dobbelt VM-deltagelse og en lang række internationale FIS-løb. Alligevel bliver den kommende sæson, den sæson jeg indtil videre, har glædet mig mest til.

De sidste to sæsoner har jeg lagt den alpine karriere på hylden og kastet mig over disciplinen freeride. Det hele startede faktisk med, at jeg for sjov blev slæbt til DM i freeride for lidt over 2 år siden - jeg var som besat på ny.

Nu, to sæsoner senere, er jeg dansk mester og den højeste rangerede dansker internationalt. Afsluttede sidste sæson som nr. 24, på den internationale FWQ-liste og med 4 topplaceringer i Freeride World Qualifier.  

Jeg har fået blod på tanden, og denne sæson er målet at opnå en kvalificering til Freeride World Tour. Jeg ved hvor mange timer på skiene, dette mål kræver, men i år føler jeg, at jeg har nærmet mig de optimale rammer. Selv om studierne hjemme i København er en lille udfordring, er planen at jeg skal opholde mig det meste af vinteren i alperne med base i St. Anton. Her indgår jeg i et mindre bofællesskab med andre danskere, der deler den samme passion for freeride. Vinteren kommer derfor til at byde på en masse dyb sne under fødderne og mange timer i alpernes backcountry, hvor grænser skal rykkes, og nye linjer findes. Derudover skal jeg være træner på Skiklubben Hareskov's nye freeride team. Et spændende initiativ for unge skiløbere, der sætter fokus på freeride og udviklingen af nye talenter.

Min sæson 15/16 kan intet andet end blive spændende og sjov!