Når det kommer til at køre offpist, tager det oftest mange uger i samme område, før man virkelig har en ide om, hvad området har at tilbyde. Det er sjovt selv at gå på opdagelse og finde de ”gode steder”, men det er endnu sjovere at være på slæb efter en der kender området, som sin egen bukselomme. Derfor har vi på Freeride teamets første tur i uge 2, til de fire dale i Schweiz, valgt at teame op med en lokal offpistguide. Med Felix Tanguay, vores lokale mand, kan vi derfor se frem til en tur, hvor vi får lov til at opdage alt det, vi måske først havde fundet om nogle år. Sneen falder allerede tungt dernede og vil man gerne snuse lidt til, hvad vi kan se frem til i uge 2, så tjek nedenstående video, hvor Felix har filmet lidt lækkert skiløb fra åbningsdagen i Verbier. 

An amazing opening day for in Verbier Snow Report 27nov 2015