Vi starter ud med en tur til de fantastiske 4 dale i Schweiz allerede til januar 2016. Vi skal køre en masse freeride, - offpiste i sikre områder, pukler, små hop og vi skal også en tur i "parken". Træningen starter d. 10. januar og kører til og med lørdag d. 16. januar. Malene Madsen, Danmarks bedste kvindelige freerider, og hendes bror Nicolai Madsen har hovedansvaret for træningen hele ugen. De har begge mange års erfaring indenfor portskiløb og freeride. 

Er du fra ca 10 år til ca 15 år, og brænder for at lære at køre freeride og udvikle dit skiløb på hele bjerget, og drømmer om at deltage i en freeride konkurrence en dag, - og har du en eller flere forældre, der gerne vil med dig en uge til de 4 dale, så skynd dig at skriv eller ring til os.

Vi er i fuld gang med at få de sidste detaljer på plads omkring bolig, pris m.v.. Hold jer orienteret her på siden. 

Turen er åben for alle, der er medlem af en skiklub eller melder sig ind ved tilmelding til turen.